Estem una mica més a prop d’una protecció real per as espais naturals del Delta del Llobregat! Ànims per als companys de DEPANA i SOS-Delta!

S.O.S. Delta del Llobregat

Nota de premsa. Depana, 30 de gener de 2012.

El 22 de novembre de 2011 el grup parlamentari d’Esquerra Republicana de Catalunya va presentar una Proposta de resolució per iniciar les gestions de l’ampliació de la ZEPA (acrònim castellà que vol dir Zona de protecció especial per als ocells) del Delta del Llobregat, i que en aquest moments s’està tramitant al Parlament de Catalunya.

En recolzament a aquesta proposta, DEPANA ha enviat un informe científic que dona arguments ornitològics i determina les àrees i les espècies d’ocells que, en aplicació de les directives europees, tenen que ser incloses dintre de la ZEPA del Delta del Llobregat.

Aquesta demanda neix de la revisió de l’IBA (acrònim anglès que significa Àrees Importants per les Aus) Nº140 del Baix Llobregat, feta el 2011. Les IBA (Important Bird Areas) són un inventari que elabora SEO/BirdLife al territori espanyol per identificar, sota…

Ver la entrada original 289 palabras más

Anuncios