Tot i que durant l’estiu el blog ha estat més silenciós, el grup WWF-Barcelona ha fet moltes coses diferents. Des d’aquí volem recopilar tota aquesta activitat i explicar-vos el que hem estat fent durant aquests mesos de calor:

Com ja vam publicar, el catamarà solar de WWF va fer una ruta per Catalunya de 30 dies que va començar a Barcelona el 3 de juliol , passant per Arenys de Mar, Palamós, Roses i L’Estartit, i va acabar el 3 d’agost a Sant Carles de la Ràpita. Un dels nostres companys del grup WWF-Barcelona es va apuntar com a voluntari al catamarà, col·laborant a la parada de Roses durant 4 dies en les tasques de divulgació i sensibilització ciutadana, que aquest any van estar dirigides a la conscienciació sobre la importància de l’ecosistema marí i del consum responsable de peix.

Catamarà solar de WWF

Catamarà solar de WWF

Un dels nous projectes del grup durant la primavera i l’estiu ha estat col·laborar amb el grup de Permacultura-Barcelona en el manteniment de l’hort permacultural de Can Masdeu. Varis dels nostres voluntaris van ajudar regularment a les tasques de reg i cultiu de l’hort mitjançant l’aprenentatge i l’ús de tècniques de permacultura i, per descomptat, en el tast dels deliciosos vegetals cultivats, lliures de pesticides i amb un sabor fantàstic!

Hort permacultural a Can Masdeu

Hort permacultural a Can Masdeu

Els nostres amics de Depana ens van demanar ajuda durant el mes d’agost per cuidar els petits plançons que tenen al Bosc de Turull i que utilitzen després per a les seves reforestacions. Per descomptat, un dels voluntaris de WWF-Barcelona va anar a l’estiu per donar un cop de mà en aquesta tasca.

Plançons de Depana en el Bosc de Turull

Plançons de Depana al Bosc de Turull

I, com sempre, hem estat molt pendents de l’estat de la nostra petita reforestació a Collserola ja que els plançons necessiten una aportació extra d’aigua per poder aguantar bé la calor. Per tant, vam organitzar vàries  sortides al parc per revisar i regar les alzines, aladerns i llentiscles que el grup té a Collserola.

Nostres plançons de la reforestació de Collserola

Els nostres plançons de la reforestació de Collserola

Anuncios